hu-watchesbuy.com raises the pure essentials of watchmaking to the level of art.

replica watches

Koncert.hu - Az ország elsőszámú koncert ajánló oldala
Menopauza 1170x180
 
83 éves korában elhunyt Sérgio Mendes

83 éves korában elhunyt Sérgio Mendes

Mendes, a bossa nova legendája a család közlése szerint szerint a hosszú távú Covidtól szenvedett hónapok óta – írja a The Guardian.
Kimaxolja az új évadot a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Kimaxolja az új évadot a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Szegeden pezseg a zenei élet: nemrég írtuk meg, hogy rekord látogatottságot ért el a Szabadtéri Játékok a nyáron. Úgy tűnik, őszre-télre sem...
 
 
 
 
 
 
 
 
Nulláról kezdik: megvan a Linkin Park új énekese

Nulláról kezdik: megvan a Linkin Park új énekese

A Linkin Park a Dead Sara elnevezésű rockzenekarból Emily Armstrongot választotta új énekesnőnek – turné és a 'From Zero' című album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Még mindig nincsenek meg a Balkán Fanatik hangszerei – ősszel az Akváriumban zenélnek, hogy zenélhessenek!

Május 31-én elloptak egy turnébuszt, benne a zenekar – és mások – felszereléseivel. A cuccok azóta sem kerültek elő. A Balkán Fanatik most azt tervezi, hogy csapnak egy fergeteges Balkan-bulit az Akvárium NagyHalljában október 12-én, melynek a teljes bevételét hangszervásárlásra fordítják majd.

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Zenei fesztivál egy elfeledett géniusz tiszteletére

Az idén átadott Lajtha Ház kiváló akusztikájú koncerttermében kiváló művészekkel, komolyzenei és népzenei koncertekkel, ősbemutatóval és ingyenes családi programokkal várja a közönséget Bicskén a Lajtha Fesztivál szeptember 6-8. között.

Táncházak éjszakája

Szeptember 14-én harmincötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Táncházak Éjszakája - Országos Szezonnyitó Táncházi Mulatság a Fonó Budai Zeneházba, amely a nyitónappal ráfordul harmincadik jubileumának megünneplésére is.
Új koncertek