Menopauza 1170x180
 
A gyűlölködésre reflektál az Intim Torna Illegál új klipje

A gyűlölködésre reflektál az Intim Torna Illegál új klipje

A fordulatokkal és vitákkal tűzdelt leállás után az Intim Torna Illegál új klippel, majd aztán újabb dalokkal és lemezzel jelentkezik. 2025 októberében pedig jubileumi nagykoncertre várják majd a rajongókat.
 
 
 
 
 
 
 
Hide the Pain Harold Shakirára gyakorolja az újraélesztést

Hide the Pain Harold Shakirára gyakorolja az...

Közös edukációs kampányt indított az Országos Mentőszolgálat Alapítvány és Arató András, vagyis Hide the Pain Harold. A világszerte ismert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Még mindig nincsenek meg a Balkán Fanatik hangszerei – ősszel az Akváriumban zenélnek, hogy zenélhessenek!

Május 31-én elloptak egy turnébuszt, benne a zenekar – és mások – felszereléseivel. A cuccok azóta sem kerültek elő. A Balkán Fanatik most azt tervezi, hogy csapnak egy fergeteges Balkan-bulit az Akvárium NagyHalljában október 12-én, melynek a teljes bevételét hangszervásárlásra fordítják majd.

Klipsztori: az Incognito énekesnője vendégszerepel Temesi Berci új dalában

A brit acid-jazz legenda Incognito énekesnője, Deborah Bond vendégszerepel Temesi Berci új dalában. Az Artisjus- és Fonogram-díjas basszusgitáros hatodik szólólemeze jövőre jelenik meg, a most publikált Soul is the flavour című szám ennek az előfutára.

A 2024-es Amsterdam Dance Event magyar fellépői

Az Amsterdam Dance Event a világ legnagyobb elektronikus zenei konferenciája és fesztiválja, idén több mint ezer eseménnyel várja az érdeklődőket, 200 helyszínen. Az október 16-án kezdődő fesztiválon idén a 3000 előadó között magyar nevekre is bukkanhatunk.
Új koncertek